nuffnangku

Monday, January 21, 2013

Segmen Tambah Followers 2013 By Hotmasakini

 Tengah blogwalking, then terjumpa ini. Di sebabkan aku tak ada apa nak buat, so aku join lah. Syarat-syaratnya adalah :


Syarat-syarat very simple :

 Follow Blog Hot Masa Kini-done

 Buat Entri bertajuk"Segmen Tambah Followers 2013 By Hotmasakini"-done

 Copy banner di atas dalam entri korang-done

 Lau dah siap,tinggalkan link entri korang tu di ruang komen aku-done

5 comments:

  1. done follow..follow kite balik ye :)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-2013-by.html

    ReplyDelete
  2. same here!
    folo u - DONE! ;)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-2013-by.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama . saya dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-tambah-followers-2013-by.html

    ReplyDelete
  4. hai ..dah follow dah :-)
    jmput la kesini pulak ye :-)

    http://www.ezajaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-2013-by.html

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...