nuffnangku

Monday, January 21, 2013

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu

HAI.
Join lagi segmen tambah follower dari blog : http://yayaonly.blogspot.com



Aku follower ke 1362.

segmen nieh hanya untuk satu bulan till 15 Februari 2013

kawan-kawan yang sudi, tingal link k. nanti aku follow semula :)

26 comments:

  1. thanks sudi join :)yaya follow sini #335

    ReplyDelete
  2. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  3. http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ciksu follow dari segmen yg sama :D

    dari kumpulan 13 :D

    ReplyDelete
  4. hye dear!
    same here.. folo u - done! ;)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  5. http://meandhim2253.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hai. dari segmen yg sama. follow sini ye. kalau sudi follow back k! *-*

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  7. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput ke blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  8. stopping by and come from the same segment :)
    done with following!

    follow balek at fatinabihah.blogspot.com
    looking forward to see u! :)

    ReplyDelete
  9. hai..singgah cni dari segmen yang same..sambil follow + BW + komen sini ;) keep in touch ye.. if sudi jom la follow saya balik

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen sama , singgah n follow :) http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  11. Hye ! Fasya pun dari segmen yg same. Nice blog. Done follow. Follow fasya balik tau :) http://nurfasyamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  12. Salam singgah dari segmen yang sama . Done follow . Hit me back oke .
    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak-yg.html

    Like my page too www.facebook.com/NshsMiroticBlogspotDotCom

    TQ :)

    ReplyDelete
  13. done follow #348

    datang dari segmen y sama :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  15. From the same segment. Follow u.. Follow me back

    http://whatilike-my.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  16. Singgah follow :)
    Salam perkenalan ^^
    Singgah sini gark yer ^^ =>

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  17. Done Follow You Dear . Dari segmen Yang sama :D

    http://welcomecyunkeka.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  18. NAZ dari segmen yg sama..
    done follow sini..slm kenal..
    jemput ke blog NAZ ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen yg sama..follow sini..jum singgah.. :)
    http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan...dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik..:)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  21. Lawa blog awak.Jgn lupe follow n like my fb page ye ^_^

    http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  22. Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

    ReplyDelete
  23. I follow

    http://hobbybizsada.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  24. Salam kenal..dari segmen sama..dah follow kamu..jemput follow kita blk (^__^)

    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/02/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  25. E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

    http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...