nuffnangku

Wednesday, January 9, 2013

Merangkak.

Officially pada 28 Disember 2012, lagi 2 hari je nak masuk 7 Bulan!

Sekarang jangan haraplah nak rehat banyak sangat. Kejap-kejap ada je tempat di tuju. Ada orang kata awal juga dia merangkak. Aku pun tak pasti. Mungkin sebab gigi dia belum tumbuh langsung, so dia lebih pantas merangkak. Maybe?

5 comments:

  1. cepat la tu sarah, Aish ni dah sebulan asyik angkat punggung n goyang kedepan ke belakang, tak jugak dia bergerak ke depan..aiyooo. Aish dah 9 bulan tau hari ni, tak merangkak lagi, baru tumbuh gigi sebatang.

    ReplyDelete
  2. Hannah pun dok angkat2 bontot skrg ni. Hehehe Tapi mampu angkat sebelah je, lepas tu debushhh *Vontot verats sangats kotsss Haha

    ReplyDelete
  3. wahhh! kurus la mama lepas ni kejar awak iman! haha

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...