nuffnangku

Friday, January 18, 2013

Celebrate Birthday Dengan Keluarga

Birthday aku 11 Januari.

bday5
tak faham, apsal aku nampak pendek. hahaha.

So pada 12 Januari, parent aku ajak pergi makan-makan sefamily. Balik kali ni, berangan konon nak pergi cari Puteri Erra Roti John dengan Kuih Keria sira Gulam melaka hasil terpengaruh dengan Puan Sri Lienda ( langsung jumpa Etty ) tapi tak terlaksana. Banyak benda aku nak kena buat, so memang tak sempat jalan-jalan. Bilalah nak dapat jumpa dengan Etty. Duduk je sama negeri -___-'

bday2
famili kecilku.

Mula ingat nak pergi Mahkota Parade, tapi ya ampun, aku sangat tak kuasa. Jem teruk punya area sana. So pilih Aeon yang dekat tu je la. Kitorang pilih Pizza Hut :) Famili aku orang biasa, so celeberate pun biasa-biasa je, tapi aku bersyukur dan happy sebab dapat berkumpul sefamily. Itu yang penting, sambut ke tak, tak penting.

Tapi kalau sambut, lagi best lah. Hahaha.

bday3
orang tua ku dan adik serta anakku.

bday4
whateva......

bday1
buah hati si atok dia.wuwuwu.

20130112_214338
center of attention. bukan aku, walaupun birthday aku ni -__-'

20130112_220226
mak ngah si Iman.

20130112_220446
asik nak berdukung je si kenit ni.


bday6
1 + 1 = 3

Aku bersyukur. Pada tahun 2013, pada birthday ke 28, aku masih dapat berkumpul dengan mak ayah, adik-adik,suami dan anak. Harap tahun depan masih dapat peluang seperti ini lagi.

Tanpa keluarga, aku tak akan mampu bertahan. Tidak walau sehari.

4 comments:

  1. Betol mommy vee...tanpa keluarga...x mampu kita dapat bernafas wpun sesaat...huh! seronok tgk baby iman makin gagah perkasa...pastu cukup mengembirakan bila tgk bb iman sihat...alhamdulilahhh

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday ;p. iman tu comel sgt la, geram dgn pipi labuh dia..wuwu

    ReplyDelete
  3. happy besday to u....sebenarnya bukan pasal party kalau kita nak sambut besday ni. tapi asalkan ade orang tersayang disekeliling kita itu dah cukup memadai...tak gitu?

    ReplyDelete
  4. happy birthdayy. have a great one. eh muka u mcm muka ex tunang khairul fahmi la yg elia tu huhu

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...