nuffnangku

Wednesday, December 19, 2012

Seperti bos.


Letak je dalam carseat terus zzzzzzz. Masa ni otw pergi beli krim ruam dia.

Wordless wednesday :-)
Published with Blogger-droid v2.0.9

8 comments:

  1. so nice car seat dear...terus tidur tuh iman hehhe

    ReplyDelete
  2. auwww car seat dia sama dgn Hannah. dia merah hannah biru. ececececeyy :D

    ReplyDelete
  3. Senangnyer die dok dlm tu...qaleef kemain susah lg...bergadoh2 ngn die...huhu

    ReplyDelete
  4. bagus ek...aisya tak pernah 1x pun tido dalam car seat tapi lbh baik tak tido dari nangis kan

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...