nuffnangku

Tuesday, December 18, 2012

ruam kot?

Bawah leher iman ada merah-merah. Dan dia garu sampai berdarah. Telinga pun sama. Tapi tak ada keruping kuning ke apa. Ruam ke eczema tu? Aduhhhh. Risau sangat.

Tanya etty, dia suggest seba med lotion.

So skg tengah
confuse lagi seba med lotion ke ezerra. Jap lagi nak pergi beli.

Published with Blogger-droid v2.0.9

5 comments:

  1. kalau nak secure, try je moogoo...eh ezzera pun ok kot

    ReplyDelete
  2. Lotion sebamed mcm xde apa hasil je kat baby i..sekarang org banyak guna moogoo.kat page natural healing for ekzema..i xtaula bkesan ke x.tp anak i..kalau merah2 ruam,i sapu angel baby bottom balm..tp ni sampai bdarah,i pun tak tahu.sian iman..

    ReplyDelete
  3. i guna sebamed baby lotion..good for mikhail...dunno whether its good for iman too..moogoo mcm best..nak try gak la..si mikhail ni, pantang bepeluh, abes merah sana sini...aiyakkk..

    ReplyDelete
  4. anak i eczema pakai ezerra cream ok je..tp kelmarin kwn i dtg bg satu cream dalam bekas bulat kecik dia beli kat klinik pakar kulit perlis memang superb..malam letak esoknya pipi anak i da okey da xde merah2. :) nanti i nk borong banyak2 cream tu kalau dapat. LOL

    ReplyDelete
  5. Baru2 ni qaleef pon merah kat leher..sampai tngk mcm luker berdarah...terus panik...mak aty soh letak baby oil johnson2 tu waktu tu sbb takde ubat ms tu..pasrah letak dn alhmdulillah berkesan...aty pon tak sangke...huhu

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...