nuffnangku

Friday, December 14, 2012

Hey :)

nuff

Kat blog aku ni ada survey, kalau korang rajin, tolong lah jawab ye. Ala 2 soalan je pun. Itu pun tentang pendapat korang pasal blog aku ni.


Korang buat ek.
Pleishhh.
Sebab aku nak tahu pendapat korang. Itu je * kenyitmata

3 comments:

  1. Hi Lara. i suka baca blog u pasal baby u. n banyak check ur old post pasal review smerk. stroller halford tuh ok tak? senang tak u bawak travel here n there?

    anyway, kinda need some feedback dari mommies on some baby stuffs. kalau u ada masa n tak keberatan, leh bagi opinion on stuffs that u purchase for ur baby stuffs at my entry ni dear? (brand/price/place/opinion on product) senang utk i buat rujukan b4 i beli barang2 baby nanti.

    http://pipperpepper.blogspot.com/2012/12/need-help-on-baby-stuffs-stroller.html#comment-form

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...