nuffnangku

Friday, December 21, 2012

happy.

Mestilah sebab hari ni hari jumaat yang mulia :-)

Semalam Iman pergi check up. Berat naik tak berapa best. Hish. Nantilah aku update dalam entri lain ye. Salam jumaat semua :-)

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

  1. Biler dah tak keje..tak perasan pulak rini dah jumaat...yaaeeyy...sebab esok asben cuti...kalau tak boring dok berdua jer ngn dak qaleef..heheh

    ReplyDelete
  2. brape berat dia..haha nyibuk betul aku..rin tgh nak naikkan Aish sampai 8kg sebelum checkup 8 bulan dia, pagi petang rin suap bubur..haha

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...