nuffnangku

Monday, December 10, 2012

gemuk.

Berat : 66 kg
Tinggi : 165 cm
BMI aku adalah : gemuk.

Panggg sedas. Tsk tsk tsk.

Nak berada di range normal kena berat 62 kg. Dalam 4 kg to go. Grrrrrr. Mampukah aku?

Gambatee mama.
Demi kesihatan dan demi senang nak beli baju dan muat pakai saiz  M semula.

Published with Blogger-droid v2.0.9

5 comments:

  1. salam vee lara..
    arghhh..agak tensen lak pagi ni baca entry awak.hehehe...kita tinggi sama n berat sy 65kg..tak pernah check BMI.so,anggarkan sy pun kategori gemok gk la..huuuuu...perut buncit,peha ada selulit,sedang berusaha nk hilangkan suma tu.taktau la kesannya camna..tggu la 2 minggu lg.kot2 jadi.hahahahaha...

    ReplyDelete
  2. 4kg je... boleh kot... chaiyok2...

    ReplyDelete
  3. Huwaaaa..terasa sesuatu di muka umi gak...sedasss lempanggg uwaaaa sama gaklah julia pun beratt thp obes...sabtu lepas dah timbang...mmg kena lempang laju2 hahaha...so mama2, lets diet high protein nowww...low carbo..high protein..yeaahhh :)

    ReplyDelete
  4. Naik badan memang cepat..macam lif..nak turun tu la..susah betul.. kene merangkak

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...