nuffnangku

Monday, December 24, 2012

Durian crepe / pancake.

Sekarang tengah demam durian crepe kan. Sana sini durian crepe. Dan demam ni buatkan ramai giler orang yang jual. Ada yang best, ada yang so-so je la kot.

Aku pun nak try.

Sebab aku memang suka giler durian. Dari kecik, hantu durian gituww. Sabtu hari tu, pergi Ikano, so aku beli 2 pax.1 pax ada 6 ketul comel-comel harga rm10. Oklsh, not bad. Kalau bagi pilihan, aku pilih durian lagi. Puas, tak digangu dengan krim dan kulit tu. Hehehe.

Tapi..

Durian crepe pun aku layan je. 2 pax tu aku makan sorang. Hehehe.

Published with Blogger-droid v2.0.9

1 comment:

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...