nuffnangku

Wednesday, December 12, 2012

Ditangkap.


Ziyadh Iman caught in action!


Amboi sekarang pantang leka, semua benda jadi permainan dia. Mainan sendiri ada, tapi dia tak minat. Minat juga dekat lappy, tab, handphone dan remote astro. Gambar ni di ambil lepas aku pergi dapur kejap, balik dari dapur, dia tengah syok tekan-tekan keyboard X-(
Published with Blogger-droid v2.0.9

6 comments:

  1. Hello, da follow blog sys :)
    Follow sy balik yea :P
    wwww.onlinediaryfitryna.blogspot.com

    Thanks :D

    ReplyDelete
  2. kikikiii.. Hana pun sama. Ntah apa yg menarik dgn remote Astro tu pun i x paham. hehee..

    ReplyDelete
  3. haish..kanak2 zaman la ni kan..sama la..pgg hp je mesti die tgk hp..

    ReplyDelete
  4. haaa...ooooo main apa tuuu. sama mcm Aish nak main bakul diaper dia, nak main remote, bedak, losyen, minyak angin, kalau lambak mainan dia xmo main.

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...