nuffnangku

Sunday, December 30, 2012

birthday #2

Ini pula birthday second batch. Siap ada second batch gittew. Kali ni celebrate untuk orang yang lahir dari april sampai disember, buat pada 16 disember 2012. Kali ni lebih meriah sebab ramai yang dapat datang dannn.... Kho pandan junior pun turut serta sebab diorang dah lahir. Hagaga. Iman dan Zahrah. Dan bersama seorang lagi bakal junior, insyaAllah. Err, of coz bukan dari aku la yang bakal tu.

Yang potong kek kali ni WANIE  SIDI  SHIERA  TOBEK  LAN  UWAIS  APIS  SAMSUL dan KAMAL.

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...