nuffnangku

Sunday, December 30, 2012

Birthday #1

Ini cerita yang terlalu lama dah. Sebab masa tu aku pregnant dan ada macam-macam hal, sampai aku lupa nak update. Ini masa celebrate birthday untuk orang yang lahir dari januari sampai mac 2012. Aku - tomat - ajie - awid dan zira. Tapi laki bini tu tak dapat datang sebab ada hal. Kitorang buat simple je, just makan- makan dan potong kek pada 31 mac 2012.

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...