nuffnangku

Friday, December 7, 2012

3 pagi.

Sekarang dekat pukul 3.
Time-time macam ni aku memang belum tidur lagi kalau korang nak tahu la. Taknak tahu takpe.haha. Iman memang dah tidur. Semua orang dalam rumah ni dah tidur. Adik ipar aku dan adik aku sendiri pun rasa-rasanya dah lama tidur. Aku malas nak tidur awal sangat sebab Iman ni rajin meniarap sambil tidur atau sondol-sondol tilam sambil mata pejam -_-' pastu menangis sebab tak selesa tidur, so memang dah jadi keje PART TIME aku untuk betulkan tidur dia seperti keadaan asal semula. Grrr.
Aku jenis kalau dah tidur, memang tak suka kena bangun banyak kali, sebab nanti kepala aku sakit, migrain. Nanti rasa berpusing semua benda. So waktu-waktu macam ni kira macam waktu untuk diri aku sendiri. Sambil perhatikan dia tidur, sambil blogwalking ke blog orang.
Dan malam-malam macam ni la masa aku update blog. Biasanya aku draft dan update sikit-sikit bila ada masa. Publish bila entry tu dah lengkap dan sempurna. Biasanya aku buat schedule entry, kalau korang perasan, aku up entry biasanya pagi-pagi, amat jarang aku up petang-petang. Of coz petang adalah waktu bz aku.
Lately, aku rasa bermacam perasaan. Aku pun tak tahu nak describe macam mana. Hurmmm.
Published with Blogger-droid v2.0.9

3 comments:

  1. huarghh
    tahannya mata u..kalau i, pukul 8lebih tu pun dah layu2.Alisha jenis berjaga malam. at least 3x bangun ek ek nak susu.bangun bg tektek n time tu mmg rasa kusut masai cam hantu kak limah.hahaha

    ReplyDelete
  2. pastu kalau weekend kita pasti chat bersama kan....haha

    ReplyDelete
  3. Huhu..time nieza tido tiap2 ari..^-~

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...