nuffnangku

Wednesday, November 21, 2012

The Familia 2012.

Masa raya aidilfitri, giliran raya pertama di rumah aku. So, memang tak sempatlah nak ambil gambar sekeluarga di pagi raya sebab masa raya kedua kitorang sampai petang, ada adik beradik suami yang dah bersiap nak balik sebab ada urusan kerja.

Maka, masa raya haji yang kedua 27.10.12, masa majlis cukur jambul Iman, sempatlah kitorang bergambar sekeluarga. Tahun ni memang excited sikitlah nak bergambar sekeluarga, sebab ada pertambahan ahli keluarga kan. Haruslah semua pun excited nak memotraitkan si Ziyadh Iman bersama dalam gambar kenangan ni.

Tapi anak aku ni, dan dan masa ni lah tak nak pandang kamera kan -__-

Apa boleh buat
--redho jela.

DSC_0880
Family belah suami. Semua ada.

3 comments:

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...