nuffnangku

Tuesday, November 27, 2012

Selamat Hari Lahir.

Untuk suami aku, 24 November 2012.

" semoga panjang umur, murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan di dunia dan di akhirat "

" kami berdua sayang papa" - dari mama dan Iman.









-- ucapan-ucapan yang lain biarlah jadi privasi. Dah kata duduk serumah, tak akan lah nak ucap birthday pun nak ucap dekat sini kan. Face to Face sudah. Hehe

1 comment:

  1. nyue singgah & jadi follower ke 312

    dari segmen yg sama :http://nyueyien.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...