nuffnangku

Thursday, November 29, 2012

segmen : JEJAK KAKI KU DI BLOG MU

Ini pertamakali aku join segmen ni. Saja-saja join sebab boring. Hehe.Walaupun sedikit confuse dengan syarat yang maera bagi, tapi aku cuba buat apa yang aku faham k. :)

  1. http://www.maeraismail.com/
  2. http://indahsutera0605.blogspot.com/
  3. http://dia-honey.blogspot.com/
  4. http://ciksiputmanis.blogspot.com/
  5. http://lamanprincess.blogspot.com/
  6. http://wifecombat.blogspot.com/
  7. http://2octobersecret.blogspot.com/
  8. http://mrsdhya.blogspot.com/
  9. http://www.nieyxzha.com/
  10. http://creamyshuga.blogspot.com/
  11. http://juneaina.blogspot.com/
  12. http://www.syuhadasalleh.my
  13. http://cikdania.blogspot.com
  14. http://nyueyien.blogspot.com
  15. http://kay-akam.blogspot.com
  16. http://myjourneyandestiny.blogspot.com/
  17. http://farahijriah.blogspot.com/
  18. http://meyrajohn.blogspot.com/
  19. http://pandaiscute90.blogspot.com/
  20. http://ieranie80.blogspot.com/
  21. http://laramorreno.blogspot.com/
  22. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/
  23. http://www.mamashikin.com/


Ini pesanan maera :
Link lists akan diupdate lagi jika peserta makin bertambah ya, so peserta pun kena update link list itu k. Kemudian, kepada peserta,sila tinggalkan comment pada entry rakan-rakan yang join sekali. Kena jujur ya. Dah namanya blogwalking kan. Maera juga akan meninggalkan jejak dalam entry anda. =)
Moga aktiviti nie tak terhenti disini saja. Maera harap dengan blogwalking seumpama ini, kita boleh semakin mengeratkan tali silaturahim sesama muslim. Maera akan create satu lagi bloglists KHAS UNTUK PESERTA SEGMEN INI. InsyaAllah ya. =)

6 comments:

  1. salam Veelara...
    dtg sarapan pagi sini...=)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan dari segmen yang sama :P

    singgah sini dan follow ye :)
    http://farahijriah.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

    ReplyDelete
  3. meninggalkan jejak kaki kat sini...yeah

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yg sama :)
    kan?sama lah dengan saya.tak minat k-pop sangat tapi still boleh layan cerita korea.saya lebih minat cerita jepun.hehe :)

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yang sama. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...