nuffnangku

Thursday, November 15, 2012

Nursing In Public - tapi aku bukan BF mum.

Aku bukan breastfeed mum.

Tak apa, next anak, aku cuba jadi breastfeed mum ( aku fikir positif).

Aku pun baca blog si mantot tu. Semua entry pasal NIP (Nursing In Public) dia, aku baca.

Setiap orang ada pendapat dia sendiri. Cuma aku rasa, mantot ni patut komplen ke tegur ke apa ke sesuatu yang di dalam bidang dia sendiri, yang bukan bidang dia? Diam -diam sudah, sebab ternyata ilmu yang dia ada senipis kulit bawang pasal BF ni. Cari ilmu dan research dari pelbagai sudut dulu please sebelum tegur orang. Phewww!~

Untuk Bf mum, anggap je mamat ni salah satu cabaran korang dalam bf ye. Chaiyokk.

3 comments:

  1. Betul..betul..bila bc blog die kecik hati ibu yg bf anak ni tau

    ReplyDelete
  2. thanks vee sb memahami... seblh2 nya try jugak bf kat tmpt tersorok n dlm kereta...tp kalau terpaksa, ape blh buat

    ReplyDelete
  3. i langsung tak amik port pasal dia ni. tak anggap pun sebagai cabaran ke, jadi down ke apa. sebab dia nobody to me. dia ni sengal. kesian bini dan anak dia. haha

    cuba teka siapa yg malas login????

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...