nuffnangku

Friday, November 2, 2012

Kenduri Kesyukuran Dan Cukur Jambul Ziyadh Iman.

Bilik Pengantin Untuk Pengantin Comel bernama Ziyadh Iman.
Mama nya nak sangat ada pelamin buai berendoi, TAPI anak nya bukan suka tidur buai pun. Bukan nak pun baring-baring dalam pelamin buai berendoi tu.Padahal, papanya dah suruh survey buai dan pelamin yang comel-comel dan siap dah bagi bajet untuk pelamin tau. Rugi tau Iman ni. Kalau tempah juga, memang membazir jela. Aku confident, tak sampai 10 minit, budak tecit ni mesti dah nangis suruh angkat dia, confirm punyalah. Sudahnya, aku deko je bilik, sebab kalau tengahari dia akan tidur sekejap. So bolehlah rehat-rehat dalam bilik ni. Saja deko sebab hari ni hari penting dia kan. Dia jadi center of attention gituww. So biarlah istimewa sikit.

Tak apalah kalau jadi lain sikit pun dari kebiasaan. Nak buat macam mana anak aku tak mahu buai berendooooi tu. *mama frust*

Tapi deko simple jela. Tak larat lah aku nak beria sangat :)






Sebenarnya nak terus buat entri, tapi tak sempat, Iman dah menangislah plak. Nanti sambung, wasalam.

8 comments:

  1. velara... budak mmg mcm tu... sebab tu lin buat naik buai lepas abis pantang... bising pun dia tido je.. ;D

    ReplyDelete
  2. vee, cantiknya bunga merah tu, beli katne? hari tu rin cari kat daiso dah habis stok, ke vee buat sendiri? klu buat sendiri, sila buat tutorial sbb sy adalah berkenan..hehe

    ReplyDelete
  3. cantiknyaa bilik diaaaaaaaaaaaaaa.hannah nk jugakkk.aunt tlg decoooo,mak saya pemalassssssss hahaha

    ReplyDelete
  4. waaahhh..ade bilik perantik kecit jugak..cantik theme merah..:)

    ReplyDelete
  5. suka deco kat dinding tu...nk tiru buat gitu utk candy buffet wedding adik i nnti blh x? haha

    ReplyDelete
  6. haiiii laraaa sayanggg dan baby imannn...
    rindu lee sgt2 ngan mama lara dan bb iman...lama x berblog...baru nak sekodeng blog lara neh...waaaaaaaaaaa teruja tgk lara ye idea deko utk kenduri kesyukuran bb iman...jimatttt ooo...nak gak idea cm tuh...mai lah dikau wahai sang ideaaaa utk kenduri qaiser plak nanti ehhehe tahniah imannn

    ReplyDelete
  7. sgr cantik n elegan..untung iman ye..xde endoi, dpt bilik superduper cntik..
    nway..selamat berkenalan...

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...