nuffnangku

Thursday, November 15, 2012

Header Blog.

Aku ni ada penyakit suka tukar header. Kahkahkah.
Entahlah, aku cepat bosan tengok benda yang sama je. Nak tukar yang lain-lain, aku sayang, sebab kang susah pula nak betulkan semula.Tapi aku memang suka background putih bersih dan header yang simple.
Sedap mata aku memandanglah. Heee.So dengan tukar header jelah yang mampu pun. Umpama macam korang tengok aku hari ni dress up lain, esok lain pula. Hahahaha. Kaitkan dengan benda yang entah apa-apa.

Esok lusa, bertukar lagi ni
haha



Asmiza tanya kita hari tu kan. Kita reply sini teruslah ye?
Kita edit dekat edit biasa tu je, tak ada guna adobe photoshop ke apa.
Kadang-kadang kita guna photoscape tu je.
Semuanya buat manual.
Hahaha.
Cth : pergi dekat paint, dapatkan pic kosong je.
Then pergi dekat photoscape pula, upload pic tadi then edit.
Sebab tu header kita simple sangat.


7 comments:

  1. ohoo..camtu eh..nak try jugak la sbb da bosan dengan header gelap gulita cenggitu,,tq tau!

    ReplyDelete
  2. i pun suka simple n putih bersih...cantik blog u..kemas

    ReplyDelete
  3. Tp aty suker header simple mcm ni..eerrr...aty teringin nk tukar header...tp tak reti....

    ReplyDelete
  4. Suka lepak kt blog lara sbb tenang, suci dan bersih...hahhaha pecah rahsia sudah kekke...nice header lara...i pun nak tukar header x lama lagi coz x adil ada si kecik dh kan...dia pun nak enterframe sama heheh ;P

    ReplyDelete
  5. saya guna power point je..lg truk kan?hahaha..
    lps dah siap..print screen n crop mana yg nk jdkkan header..

    ReplyDelete
  6. salam..

    sy nak tempah header kat awk boleh?

    blog sy takde header.. sobsobss :(
    sy nk header simple mcm awk je..

    Thankss :)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...