nuffnangku

Thursday, November 22, 2012

Gambar-gambar Iman masa cukur jambul.

Majlis dah berlalu dekat sebulan ( 27 . 10 . 2012 )

Tapi aku baru sempat nak upload beberapa gambar untuk jadi kenangan di blog ini. Hee. Gambar-gambar sekitar majlis kesyukuran si Ziyadh Iman ni :) .Of coz lah gambar si pengantin kecil yang caught in action. Haha.

Jom lah tengok gambar je, mama nya malas nak cerita banyak. Semua dah di ceritakan dalam entry sebelum-sebelum ni pasal majlis cukur jambul cari makan Iman ni. Hahaha.

1moment4
Iman buat muka risau.

edit5
Papa cuba setenang yang boleh, haha.

DSC_0700
Jari tak lepas dari mulut.

edit2 (1)
Alamak!

edit4
Auww.

edit3
OhMaiGucci. Habislah rambutku.

edit1
Ape benda ni? -- Iman cakap dalam hati.

1moment3
Nervous.

1moment
Iman rilex jer.

DSC_0760
Iman bagi pesanan berupa amaran keras pada cousin dia yang sedang nak pegang gunting, potong jambul dia.

1aa-1
Adoi. Mama muk nya.

1moment5
Majlis dah nak tamat. Iman dah separuh bogel. hahaha. Ape punya family potrait daa.


Sekian, wayang tamat. Eh?
hahaha.

10 comments:

  1. bila nk botaknya?

    terus terang jelah, etty cun

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. risau btul mak etty ni ngn kebotakkan iman. entah la u.papa die ni nk kumpul kekuatan dulu sblm nk botakkn kepala...lgpun iman xmo tdo siang,acaner kitorg nk gondolkn kepala die? mlm je die tdo.tu pun dlm kul 11...xkan nk cukur rmbut memalam? helpppp

      hehe

      Delete
  2. Replies
    1. hahaha.iman dah separuh bogel.x menyempat nk posing 1 family :( lengkap berbaju kaler sama

      Delete
  3. suka gila tengok pipi tuuuuu. nasib baby i pun pipi labuh walaupun tak selabuh iman. puas masa preg duk tgk baby baby yang pipi labuh nak kasi kenan. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.eh adam zayan is cute okehhh. nanti upload la lg pic die :)

      Delete
  4. Wauuuu baby iman relax je sepanjang majlis akikah dan cukur jambul berlangsung...sgt2 cool babeh! mommy iman sweet la berbaju hijau ala2 turqoise eh..suka kaler tuh dear...baby iman bambam lah kt pp...muahhhh ;)

    ReplyDelete
  5. waaa, rileks jer iman. geram tgk pp gebu dia! ;)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...