nuffnangku

Wednesday, October 31, 2012

Ini yang dipanggil anak papa?

T__T

Cuba korang cari mata anak aku kat mana? *gelengkepala*

Ini antara sebabnya kot suami aku nak sangat anak sulung dia anak lelaki.
Boleh jadi geng dia. Aku juga lah yang tak ada geng.

T_______T

Aku pula tak kisah pun anak lelaki ke perempuan. Yang penting sihat dan selamat di lahirkan.
Tapi lepas ni, kena usaha untuk dapatkan geng aku pula la, baru aciiiiiiiiiiiiiii kan!
Tapi bukan setahun dua ni, InsyaAllah.



Oklah. Panjang pula ayat kat Wordless Wednesday ni.
















Ini bukan hari yang sama, walaupun Iman pakai baju yang sama. Tapi seluar dia lain-lain. Biasalah budak tecit, berapakali nak muntah kena kat baju, atau air liur buat baju tu basah, pastu kena tukar baju -_-'

6 comments:

  1. haha!anak bapak la ni..habes la u

    ReplyDelete
  2. Hahaha..comel je iman pakai benda tu..:D

    ReplyDelete
  3. Sama lah dgn suami saya, masa memula pregnant dia harap sgt nak anak lelaki, sekali bila keluar memang lelaki and sekarang dah faham sebab apa nak anak lelaki, sebab dia kata ada geng pergi marathon..hek ele...

    ReplyDelete
  4. hahaha..same macam asben aty jugak...nak jadikan anak nyer geng die..;p tapi qaleef manje ngan mamanyer..acaner.. ;p

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...