nuffnangku

Wednesday, October 24, 2012

4 Tahun.

2008
Sorang- sorang, lepas itu jadi berdua.


2012
Bila dah berdua, muncullah orang ketiga.
Nah.
Si Ziyadh Iman yang gebuss, bambam dan comel sebagai hadiah perkenalan 4 tahun kita.
Ikhlas dari, Isterimu.



Hahaha.

= kami mengembang bersama-sama. Hahaha.
= sudah miliki Ziyadh Iman
= Alhamdulilah, tak sangka tu kawen gak akhirnya setelah banyak giler drama swasta.
=ehh ehh. Baru 4 tahun aku kenal suami aku. Errr. Dah jodoh, nak buat macam mana kan. Tempoh masa bukan lah apa-apapun.
=Selamat Ulang Tahun Perkenalan kita, atau budak-budak panggil Couple. Hahahaha

ok, wordless wednesday yang terpanjang sikit pula :)

3 comments:

  1. sweet.. 4tahun tu ok la... lama gak... ;)

    ReplyDelete
  2. comellnya post nih...lebih2 lagi yg byk giler drama swasta..hahaha..dengan izin Allah, semoga happy kekal selamanya..amin!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..semoge ikatan terus kekal hingga kesyurge...aminn...eerr..aty nyer pekenalan ngan asben tak lame...sebelum kawen..jadi tak reti nak kire...tak hengat pon sebenarnyer..muwahahaha...

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...