nuffnangku

Wednesday, September 26, 2012

Wajah.

Genap 550 hari 
     . . . sejak sah bernikah. Bersamaan dengan 1 tahun 6 bulan berkahwin.


25 Mac 2011 - 25 September 2012 - happily ever after ( Amin ).

DSC_0074a
ini pic candid. bukan lakonan :)

Sungguh tak percaya. Betapa cepatnya masa berlalu. Lagi 6 bulan, untuk genap 2 tahun. Alhamdulillah. Pada tempoh genap 550 hari bernikah, kami sudah memiliki harta yang paling berharga di dunia dan di akhirat : Ziyadh Iman. Ya,si dia adalah komitmen sepanjang hayat kami. InsyaAllah.

Semoga Allah merahmati perkahwinan ini dan memberikan kami yang terbaik dalam setiap usaha kami. Amin.

p/s : Di wajah mereka ini, ada bahagia jiwa yang aku cari. Yang tak mungkin ditemui pada wajah yang lain.


4 comments:

  1. Amin..kina plak lagi 4 hari nak genap setahun..:p

    ReplyDelete
  2. yeah...terase cepat mase berlalu...nanti kang tetibe dah ber-4-5-6..:)

    ReplyDelete
  3. kan..cpt gile i rs dh setahun.hehe..part dload lagu nursery tu i belum lg.just nyanyi selawat je.haha.fail nyanyi lagu twinkle little star.husband i lg hafal lagu tu.kdg2 rs i still xpandai nk sembang lg dgn baby kdg2 bole sembang.if tgk mak i jaga,ade je benda dia nk sembang dgn baby.kene bljr lg.

    aaa psl susu..hmm thats true..hari2 pn pk susu.. -______-
    sms laki pn citer susu..huhu..

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...