nuffnangku

Saturday, September 15, 2012

Permata Hati Dunia Akhirat.

Ini semua gambar-gambar Iman dari hari pertama dia lahir sampailah yang paling latest : 15 Sept 2012.

Tapi ada juga tarikh yang aku tak dapat cari gambarnya, mungkin aku tak perasan, atau langsung tak ambil gambar dia. Gile kan, macam hari-hari tak ada kerja lain asik ambil gambar anak je :)


iman1
iman2
iman3
iman4
iman5
iman6
iman7
iman8
iman9
iman10
iman10a
iman11
iman12
iman13
iman14
iman15




8 comments:

  1. ahhhhh ,, sangat comel >.< sekejap masa berlalu .. huhuu ..

    ReplyDelete
  2. rupa iman makin lama makin berubah kan? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.tula...makin lama,makin lain dr ms die newborn

      Delete
  3. Ya allah iman ni kalau tangkap gambar mesti pandang kamera kan..rajin vee tangkap gambar everyday..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa
      sbb dr kecik asik amik pic je,die pn da bsedia je..

      sbnarnya hr2 i anta MMS kt hubby,so sbb tu i ade hampir stiap hr pic die.hahaha.dah mcm xde keje lain kn mama nye ni

      Delete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...