nuffnangku

Saturday, August 11, 2012

Sweet Cherry Baby Carrier

Beli tanpa survey. Tapi suami pergi dari satu kedai ke satu kedai, banding-banding harga dan kegunaan. Dia cuba pakai mana yang sesuai dan selesa. Kira survey jugalah walaupun tak baca review di mana-mana pun.
Yang penting, selamat dan selesa buat anak. Kalau survey, sudah pasti aku beli Baby Bjorn, hahahaha. Pilih ini sebab 4 in 1. Macam- macam gaya boleh buat. Kapasitinya dari lahir sampailah 12 kg ( err, kalau dah 12 kg, jangan haraplah masih larat nak bawa, jalan guna kaki sendiri jela jawabnya anak. hahaha)


070820122407
boleh Forward facing & Back carrier

070820122406
4 kegunaan, adjustable.

070820122409
Oval Carrier.

050820122371
Pengguna yang bahagia. hahaha. sebab sempat tidur tandanya baby carrier ini sangat selesa. tidur pun sodap. hahaha. Selain itu hard board ini boleh diturunkan atau dinaikkan.

Aku jenis simple. Tak berapa nak kisah pasal jenama, asalkan kegunaannya memang membawa manfaat. Untuk orang yang macam aku, ini sudah kira ok. Harga pun tak mahal, Rm83, beli di Aeon Jusco Ayer Keroh. Selepas diskaun, dapatlah 60 ringgit something.


5 comments:

  1. btl tu vee... ikutkan hati nak je beli bjorn.GORES DAN MENANG tpi pikir2 bukan nak pakai lama pun kan... so paling mahal pun i beli yg mothercare tu kot... KOT!

    *dlm hati mengharapkan kakak ipar bagi..hehe*

    ReplyDelete
  2. sama! kite pun ade. tp bb dah 4month++ still belum guna lagi. dok gigih angkut stroller. hehe :)

    ReplyDelete
  3. I bought this model aswell..Can't wait 2 try

    ReplyDelete
  4. Salam sis..saya baru dapat gift baby carrier sweet cherry ne..ada org kata tak elok utk baby..so tu yg nak tanya sis coz pernah pakai sweet cherry baby carrier ne kan..thanks for the info

    ReplyDelete
  5. Salam sis. Sy ada beli jugak model ni tp x reti nk turunkan hard board tu time nak hadapkan baby kedepan. Mcm mana ya?

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...