nuffnangku

Wednesday, August 8, 2012

Mama Dan Baby.

Presenting Mama Dan Baby Iman,

imannmama1edit
imannmama2edit
Pandai betul Iman posing, kan? Budak berusia 2 bulan ni T_T.

Camwhore subuh-subuh hari. Semata melayan si kecik yang tak mahu tidur ni. Grrrr. Mulanya aku dodoi-dodoikan dia, tak mahu juga dia tidur. Bangun dari sahur sampai ke pukul 8, dia buat mamai-mamai macam nak tidur. Aku dodoi-dodoikan lah, tapi tak juga lena-lena. Akhirnya, aku pun dah penat nak dodoi, aku pegang phone. Buka Facebook. Sedar-sedar orang sebelah pun sibuk tengok sama ( macam faham kan? hehe ). Aku cuba ambil gambar dengan dia, aduhai, mata dia memang pandang kamera tu.

Sebenarnya entri untuk wordless wednesday ni, tapi intro terpanjang pula. Hehe

10 comments:

  1. haha , habislah bila dah besar ni ,, ambil gambar mengalahkan mama dia nanti .. haha habislah T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. habislah...
      nnti ramai aweks kejar lah ni...

      Delete
  2. photo genik ikut mama dia ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...habislah lepas ni melalak2 semata2 nk posing,acane tu?hehehe

      Delete
  3. Haha pandai btol tgk cam budak tecik ni...

    ReplyDelete
  4. amboi amboi....dah pandai dah dia....
    comel je mata tu tgk camera kan... eeeiii geram!

    ReplyDelete
  5. baby imannn dah pandai amik pic ngan mama yeee....ehhehe
    mata becarrrr iman eh...somel je tgk mama and baby berposing....ehhehe :D

    ReplyDelete
  6. oit, kecik2 dah nak jadi model ya? comelnyaaaa. pandai posing plak tu. geramnyerrrr

    ReplyDelete
  7. alalala comel nyer...eerrr..iman comel..;p pandai lak pandang camera..:)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...