nuffnangku

Wednesday, July 11, 2012

Wordless Wednesday. kisah Iman : berjauhan dari papa

Wordless Wednesday.


iman jauh dari papa

memang tak banyak ayat, rabu tanpa kata, katanya.

sekadar hiburan buat si papa Iman yang berjauhan dari anaknya. juga hiburan untuk pengunjung blog ini yang sudi singgah ke sini :)

6 comments:

  1. Hahaha..comel je dialog tu..memang kena ngan reaksi iman. :D

    ReplyDelete
  2. Asz Miza : hehehe....kebetulan ms i amik pic ni,muka die buat reaksi y pelik2...apa lagi...hihihih

    ReplyDelete
  3. My dear new friend lara:
    wahhh anak you sungguh comel...nama iman yeeeee...pandai u wat kata2 awan tuh...nak gelak rasanya...mesti papa iman happy baca entry lara kan...julia doakan semoga baby iman senantiasa happy wpun berjauhan dgn papanya...take care dear...keep in touch always...nak add u dlm mom blogger list i....tungguuuuu :)

    ReplyDelete
  4. With Julia : hehehehe..tgh boring,tu y i buat bnda2 merepek ni.hihihthnx dear...i da letak link u kat page i taw..salam kenal :)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...