nuffnangku

Tuesday, July 17, 2012

review wedding : majlis bertandang.


Urusan majlis bertandang di pihak lelaki sepenuhnya di uruskan keluarga mentua. Aku memang tak kisah sebab itu urusan pihak mereka. Biarlah adil dapat merasa menguruskan sebuah majlis perkahwinan, sebab masa nikah dan bersanding, semuanya aku yang uruskan dari A to Z so untuk bertandang, biarlah family mertua yang mempunyai kuasa veto 100 peratus :)


Warna Tema: 
.pink dan biru muda.

Tempat:
Pekan Nenasi, Pahang,

Pelamin :
DIY by Kak Long (sister in law).
deko2

Meja Beradab:
DIY by SIL.
deko1

Kek:
permintaan MIL untuk kek 2 tingkat :)

kek1

Makanan:
Masak sendiri. Semua lauk-pauk kampung. Best.

btandang7

Baju :
Pengantin perempuan 
-baju by Faizell Azraff
-veil, DIY by me.
-aksesori, by me.

Pengantin lelaki (1 set sendiri punya)

nak sewa L dan P boleh. email me ok - veelara85@gmail.com. boleh nego.

btandang8

Bunga Tangan:
DIY by me.

Manik pada baju:
DIY by me.
btandang2


Outdoor Photoshoot :
Pekan Nenasi.

btandang5

btandang6

btandang9e


Sesi Suap Menyuap :)
kek2

1 comment:

  1. gile laparrrr tgk gmbr mknn. hehe. my mom is a fan of blue color. kalau boleh aritu dia nk i kawin pakai bj biru mcm ni tp i ckp i nk white hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...