nuffnangku

Thursday, July 19, 2012

gambar scan baby dan wajah sebenar baby.

Sama tak?

sblmnslps-1

Gambar sebelah kiri adalah gambar scan baby Iman semasa 24 minggu. Manakala sebelah kanan adalah wajah terbaru Iman. Macam mana? Serupa tak? Macam serupa tapi tak sama, kan? Mungkin sebab masa scan ( 24 minggu ) berat baby baru 800 gram. Belum mengumpul lemak dengan banyaknya. Tapi gambar selepas lahir tu, berat Iman dah mencecah 4.5 kg.

Bagi aku, nampak sama. Memang wajah Iman selepas lahir, tak banyak beza dengan gambar scan dia tu. Terutama pipi, bibir dan hidung dia.


8 comments:

  1. Mmg lebih kurang je la muka scan dgn yg betul ek. Mmg chubby la ank kita klua nnt

    ReplyDelete
  2. Memang ada sama tang pipi, hidung n mulut. :D Nak tengok balik la gambar scan bby masa 24w..mana tau mcm tu jugak time dia lahir nnt. Hehehe. :D

    ReplyDelete
  3. Weeeeee tomey yer bb iman masa scan dan gambar dah deliver...hehehhe sama2...ju pun scan 3D masa bb umur 31 minggu...doktor kata lemak byk dh nih...tp bb iman sgt tomey masa tidooo...muahhh :)

    ReplyDelete
  4. same..:) aty pon ade gambar 4d scan yang same sebijik gak biler dah kuar..;p

    ReplyDelete
  5. sama...dagu pun sama...comelnyeee

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...