nuffnangku

Thursday, June 28, 2012

alhamdulilah,sudah selamat bersalin.Hai! Nama Saya Iman :)

Assalamualaikum Dunia!

memperkenalkan :
BABY IMAN
303596_436803156342909_5486644_n

. Muhammad Ziyadh Iman . 
lahir pada : 31 Mei 2012 .
. berat : 3.77kg . panjang : 54cm
. method of delivery : emergency cser .
. Hospital Ampang .



alhamdulilah syukur pada Allah. aku kini sudah selamat bersalin dan bergelar seorang ibu kepada seorang putera kecil.rasa macam tak percaya je sekarang dah pegang title : mak orang!~alhamdulilah, dapat merasai pengalaman mengandung dan melahirkan.Terima Kasih Allah atas kesempatan dan peluang yang sangat indah dari Mu untuk aku.


nanti next entri, aku kongsi pengalaman bersalin aku k( sebenarnya,aku da fully dilated da masa tu tau ) kalau ada yang rasa nak baca lah.tak minat,takpe,tak paksa,hehehehe.

next entri tau.malas nak caca marba kan semua dalam satu entri.serabut dan panjang sangat nanti :)
and sori la,lepas sebulan baru update.limited internet access.uhuhuh.


9 comments:

  1. wahhh dh bersalin.tahniah.muka anak awak cm cina.mata sepet/

    ReplyDelete
  2. sedapnya namaaaaaa :D
    tahniah Lara! of course we want to hear ur experience! share la nt k. take care both of u :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah. comelnya baby u.

    ReplyDelete
  4. Comelnye baby! Berat gak ek... 3.7kg. Huhu. Anyway, congratsssssss!

    ReplyDelete
  5. wooww tahniah!! selamat ibu dan anak..yeayy!! nnt share tau, nak tau jugak..

    take care kakak!

    ReplyDelete
  6. Congrats!! Baby Iman sangattttt comel! Sepet mata..:D

    ReplyDelete
  7. baru dapat baca....congratz utk kali ke erk...brp ntah.hensemnye dia...mcm anak etty

    ReplyDelete
  8. comelnya Iman :) Tahniah akak Lara ^^,

    ReplyDelete
  9. Cikpuan rara :hehe,thnx dear...x sure la mata sepet die tu akan kekal atau akan berubah,muka baby kn cpat berubah....tp penangan citer korea kot,suke sgt tgok korea ms preggy :)


    LisaLisut:thnx dear :)

    S.n.Fariza : hihi,thnx dearr :),alhamdulilah.

    Elly Anaille :ini penangan mama nye kuat mkn,hahaha...

    bahIRAh : thnx dear,wokehh :)

    Asz Miza : hihi,ni penangan minat sgt citer korea ms preggy..hihi.tp muka baby berubah2...:)

    Syima Syaz:hihi,kali y ntah ke brapa....tp anak etty(umar) mmg ade keturunan mix.anak i ni,mgkin sbb newborn tu y mata ala-ala sepet..makin lama,makin tak sepet KOT? :)


    Miss Eve : thnx dear :)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...