nuffnangku

Monday, May 21, 2012

set asas pengurusan uri.

mudah.ringkas.
kandungan yang terdapat dalam set ni :
-periuk tanah warna putih
-asam jawa
-garam
-kain
-sarung tangan getah

kalau duduk kawasan kampung, benda-benda ni memang bukan masalah besar pun. tapi kalau duduk kawasan bandar, memang jadi sedikit masalah. rasanya semua barang- barang ni tak semahal ni pun sebenarnya kan.tapi kesuntukan masa, malas dan semua hendak cepat, aku beli je set asas ni. harga asal : rm 36.00 atau RM 35.00.

tapi aku beli online.dapat RM 29.00 ( termasuk postage), kira ok la kan. tak payah bersusah payah keluar rumah pun. aku beli kat akak ni mumlovbabyshoppe : Roselina Nina .dalam masa sehari lepas buat bayaran, terus dapat. lega.tak payah serabut hendak fikir tentang ini lagi.perlu di ingatkan ye, uri ni perlu diuruskan dengan sebaik-baiknya sebab ia umpama 'kawan' baby kita selama dia dalam kandungan kita, kan?







3 comments:

  1. wahhh skrg semua dah ada in 1 pack....

    ReplyDelete
  2. ha'ah..paling mudah, bleh beli di hujung jari.hihihih... :)

    ReplyDelete
  3. Mohon kongsi bersama sebagai alternatif pilihan. Dapatkan Set Pengurusan Uri Ummi Raid. Mudah & Praktikal. Bersifat semulajadi & mesra alam. http://ummiraid.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...