nuffnangku

Tuesday, May 22, 2012

scan baby

pertamakali masa 5 minggu.tapi tak jelas sangat.
kedua, pada usia 7 minggu 2 hari. itu pun, sebab ada bleeding.
letak gambar scan ni, sebagai kenangan.
kalau yang asal hilang, masih boleh view di blog ini, sentimental value yang tinggi kot :)

DSC_0349-1a
anak panah merah tu , baby.


hai my dear baby !!
yang nampak macam bulatan tu, kantung dia. masa ini syahdunya perasaan.

edit1
 baby masa 24 minggu. ( 3d )

kaki pun kat muka tu. comel dan ganas, herherher.
masa ini lagi syahdu. tengok dia terpisat-pisat sebab mengantuk, muka masam kena kacau, siap menguap lagi,

IMG_20120204_1_14
24 minggu. details scan ( 2d )

3 comments:

  1. ohh mcm tu rupanya kalau scan 3d time 24 week. Ada jugak niat ni nak scan 3d time 24 week tapi takut tak jelas sangat..hehe..

    ReplyDelete
  2. dear,ms terbaik utk scan 3d4d adalah during 24w...sblm week tu baby kecik..slps week tu,bby besar:)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...