nuffnangku

Sunday, January 1, 2012

Jom Exchange Link .

STICKY NOTE.
scroll ke bawah untuk entry baru.

Korang,
JOM EXCHANGE LINK. ( link korang akan di letakkan di ruangan BLOG -EXCHANGE LINK WITH ME )
kadang-kadang bila blogwalking, baru tahu korang ada link kan blog aku. so macam tak adil lah kan, korang linkkan aku, tapi aku tak buat benda yang sama. dan mana yang tak pernah link kan blog aku,jom kita exchange!!~dan di harap dengan exchange link ni,kita dapat eratkan silaturrahim sesama blogger dan dapat tambah kenalan baru.so jom exchange.letak link korang kat ruangan komen after korang dah linkkan aku,nanti aku link kan semula k.aku link kan blog korang semua yang sudi balas komen ni dan tingalkan link di :BLOG -EXCHANGE LINK WITH ME

Love,
Lara.

14 comments:

  1. yok !!

    nora aira
    http://norapurplebridez.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Awak.
    ceritabakalpengantin.blogspot.com
    ^__^

    ReplyDelete
  3. dear...

    btw miza b2b 2012 dtg melawat cari ilham wed prep...jom tukar link dear..miza dah folo u dear...folo me back ya..=)

    http://lildrwalimah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hi lara..

    jom link : http://choclairissa.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  5. http://adriacottage.blogspot.com/

    drop by: Adria

    ReplyDelete
  6. Salam Kenal;

    http://ceriteracinta2002.blogspot.com/

    Nadhirah Brunei

    ReplyDelete
  7. hai dear. dah follow :)
    jom exchange!

    http://queenfantagiro.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. hi all,sy da exchange link ngn korang semua..nnti sy folo korang semula yea

    ReplyDelete
  9. hy dear...
    done following you...
    http://ourstorystartinfeb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. :) http://dammarieve.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Hai cik Lara. Hihi. Nak exchane link jugak boleh?

    http://budakhitam.net

    ReplyDelete
  12. jom tukar link http://riasanggunbeautyconcepts.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...