nuffnangku

Sunday, September 18, 2011

bersama opismate, raya lagi.

Assalamualaikum.
kali ini hendak update tentang open house ofis yang aku hadiri minggu lepas, 9 September 2011. tak ada apa cerita sangat melainkan masing-masing excited berbaju raya, untuk menghadiri open house yang memang 'terbuka' sangat tu. beratur panjang,hujan pula rintik-rintik.

ok,lupakan tentang itu.kali ini layan gambar sahaja okeh :')
opismate5

my bestfriend : mereka ini merangkap ofismate, teman lunch dan tempat luah segala suka duka. dan juga tempat gosip dengan segala politik yang makin berleluasa di 'depan' mata kitorang,kehkehkeh.

kadang-kadang, kita tak terduga pun, bila Allah tiba-tiba hadirkan kita dengan sahabat yang seperti mereka. selama 3 tahun aku di ofis,aku jarang rapat dengan sesiapa sebab aku takut dan kurang selesa dengan segala politik yang ada di sana. sehinggalah aku jumpa mereka bertiga, alhamdulilah, dalam tak sedar, kami jadi rapat. berkongsi suka dan duka.dan berkongsi macam-macam lagi.

opismate3
ratu dan dayang posing, hee heehe

opismate4
ini lagi. bersama ratu saree pula :p

opismate2
akak-akak yang sempoi dan suka berposing.

opismate1
mereka.

semua pic dalam ofis, luar ofis tiada.sebab hujan dan malas usung kamera, berat :p

3 comments:

  1. thats wani kan?
    my besfren back in secondary school! :D

    ReplyDelete
  2. yes,benar itu wani!heheheeh.kecilnya dunia kn...:)

    ReplyDelete
  3. yes,benar itu wani!heheheeh.kecilnya dunia kn...:)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...