nuffnangku

Saturday, August 13, 2011

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah

salam semua.
terjumpa ini di blog Intan.
macam menarik.
nak join juga lah.korang,yang follower kurang dari 500 orang,tak mahu follow juga ke?
jomm.

mari singgah di blog si empunya penyertaan :


kalau berminat,macam mana hendak sertainya?
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:











1)Follower Blog ini.
DONE-Im follower ke 1200 blog neraca paradigma




2)Copy BANNER di atas.
DONE




3) Paste kan ke dalam entri yang korang buat bertajuk " Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah "


JUGA DONE!INI LAH ENTRINYA










4) Di dalam entri itu haruslah ada :






• Nama
HI.NAMA SAYA LARA.INI NAMA ALAM MAYA SAYA.


•Hobi korang


HOBI SAYA ADALAH BERBLOGGING.SAYA SUKA SHOPPING,SUKA MAKAN DAN SUKA BERGAMBAR.DAN SUKA MEMBACA PASAL KEHIDUPAN,GIRLS THINGS,PASAL WEDDING.





5) Dah siap,tinggalkan LINK korang tu ke entri ini... Senang kan?
DONE.

29 comments:

  1. hye dear ! ryn singgah cnie dri india :))
    hehe . .salam perkenalan !
    btw, sudaa follow cnie :)

    ReplyDelete
  2. hye dear ! ryn singgah cnie dri india :))
    hehe . .salam perkenalan !
    btw, sudaa follow cnie :)

    ReplyDelete
  3. halooo... linda from australia bw here... :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  4. Salam. Saya datang dari Switzerland melawat awak & follow perkembangan blog awak skali :) Jom follow blog saya pulak! Happy Blogging :D

    Link: http://nurulariena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen sama! dari dubai ke arab saudi :)

    nice blog!

    http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    FOLLOW AWAK^^

    ReplyDelete
  6. hello there, singgah dari segmen sama! dari jepun fly ke arab saudi :)

    nice sangat blog ni! :)

    http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    FOLLOW AWAK! :)

    ReplyDelete
  7. hello there, singgah dari segmen sama! dari jepun fly ke arab saudi :)

    nice sangat blog ni! :)

    http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    FOLLOW AWAK! :)

    ReplyDelete
  8. slm..hi, sy follow dr segmen yg sme,group korea.. jmpt dtg blog k.. ^^

    http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  9. hai, jelajah anak bumi arab saudi. kite dari grup yg sama! hihi

    nadia folo cni.

    ade masa jom la melawat kite plak :D

    http://mishnadia.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  10. Salam pkenalan.. dri NZ trus ke arab saudi.. :))
    singgh n follow kamu..

    http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    follow me back... :))

    ReplyDelete
  11. 1st time smpai arab saudi nehh..

    nak explore sakan lahh.folo japp

    :P

    ReplyDelete
  12. fly dr new zealand
    bru follow blg kamo..
    jgn lupe follow sy blik
    http://bellsyg.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. datang sini naik unta dari arab saudi,.:) jom g belog sye,done follow kmo ^^"
    http://kisahkuorangbiasa.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  14. marina travel ke arab saudi...tapi AA tak letak lagi marina kat negara mana...salam perkenalan..

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  15. hai da follow blog awk :)
    jemput laa singgah blog sy plak k :)

    http://myphotogarbage.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  16. hai pretty
    salam..
    ieqah bawak lori dari Arab Saudi dtg jnguk blog best ni.Yeay kita sama group
    : Salam Perkenalan Dari Ieqah

    ps: salam ramadhan ^_^

    ReplyDelete
  17. hai dtg mlawat sni :)
    saya dtg dari australia ke ARAB SAUDI..
    dtg sni nk tmbh kenalan . :)
    segmen AA :)

    jmput singgah ye :)
    http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  18. saya datang dari Jepun sambil follow awak sekali..

    follow me back ya.. :D

    ReplyDelete
  19. singgah dan follow dari korea... >.<

    ReplyDelete
  20. hai singgah dari segmen yang sama
    dari group korea
    jemput singgah ye

    http://kederatmuda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. vroooommm!!!pon pon...saya datang dari brazil..
    jenguk blog awk n trus follow..
    follow me back k.. tata

    http://iloveded.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  22. memey singgah dri CHINA naek keta colour pink follow kmu..nice blog..:D

    ReplyDelete
  23. salam belogwalking =) sy dari group mexico dtg travel ke singapore (group belog ni) =D

    salam raya dan jum follow2! btw, nice belog =DDD

    ReplyDelete
  24. salam,,norey kunjungan dari itali..datang melancong cni smbey follow..jom terjah blog norey..

    http://tintanorqaseh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. hai.. sy dtg dari Dubai..
    sy da follow awk.. Jemput beraya di blog sy . :)

    http://de5sdiarys.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  26. slmt merdekaraya :)
    singgah sini dr segmen yg same..jalan2 naek lori dr brazil :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  27. hi2...sy follow sini...dari geng dubai=)...

    slm perkenalan erk2=)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...