nuffnangku

Saturday, August 20, 2011

Iftar bersama Koh-Pandan Fellas

Assalamualaikum.

Iftar ini dirancang oleh Apis setelah mendapat persetujuan semua,maka 12 ogos lalu,kami berbuka bersama-sama.cuma sekadar berbuka puasa bersama,di sebuah restoran biasa.tidaklah buat buffet di hotel-hotel besar dan what so-ever.Koh-Pandan Fellas ini nama macam group untuk kami.sebab kitorang dalam tak sedar even status dah berbeza-beza,kitorang seumpama adik -beradik.

seperti real adik-beradik.
gaduh,terasa hati,baik semula,bertekak,berdebat,ada abang long,ada yang paling bongsu-cuma takda ayahanda je : D .kalau ada apa-apa khabar berita,memang sekejap je info sampai pada semua ahli.dan Apis(selaku tok penghulu,pengetua dan segala tok,macam tok batin,tok temenggung,bla bla bla) memang selalu berperanan selaku organizer/pihak penganjur.

tempat di pilih,restoran ayam gajus(ini bukan nama restoran tersebut),ini nama panggilan di kalangan kami sebab di restoran ni ada menyediakan hidangan ayam masak gajus yang memang sedap.so,cakap banyak pun macam tak berapa nak guna,maka jomlah layan gambar sebagai kenang-kenangan di hari muka,cehh.

agroup
semua yang terlibat

apartner
semua yang terlibat ada dalam gambar ni,seramai 16 orang kesemuanya.

afood
makanan kami,dan selepas habis makan :P

DSC_0268-1
tomat

DSC_0219-1
ajie,semoga tabah melalui dugaan yang sedang dihadapi sekarang.kesian ajie.

DSC_0186-1
aku tak sure,mana diorang jumpa budak gangster ni :P

DSC_0185-1
ini gangster sudah ada awek la.

DSC_0184-1
apis,tok ketua,tok penghulu,tok mudim-err?belakang tu,aweed.

DSC_0171-1
2 merpati,sejoli.bersama 2 merpati,lagi.hahaha

DSC_0170-1
hero dalam cerita zombie kampung pisang.

DSC_0165-1-2
zira,the cutelious babe in this group.hahaha.a.k.a budak kecik kesukaan apis,kecintaan tomat,selalu kena buli dengan budak-budak lelaki len.wit Aweed.

DSC_0155-1
Mr.DJ wit his girl yaaa.

DSC_0260-1
kami berdua-orang yang sudah berstatus,tau.Ha Ha Ha.

DSC_0204-1
bila budak bertiga belakang ni,berjumpa dengan pelakon korea(baju oren)yang datang makan situ.

DSC_0276-1-2
dua gadis kesayangan ku.

semoga akan ada the next event lagi lepas ni.

Love,
Lara Morreno.

1 comment:

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...