nuffnangku

Tuesday, August 23, 2011

Day 8 – Your dream wedding.




Assalamualaikum.
tahun lalu sewaktu aku mencari wedding yang macam mana dimahukan, aku sedia tahu, yang aku tak mahu wedding yang seperti ini, seperti itu, tak mahu begitu, tak mahu begini. dan ketika itu aku tahu, aku perlu tentukan sendiri apa yang aku mahu dan apa yang tidak pada majlis perkahwinan aku tu. tapi ketika mula-mula merancang, biasalah, kita zero knowledge tentang perkahwinan. err,maksud aku, aku seorang je kot yang ilmu kosong tentang perkahwinan. tambah pula, aku tak berangan kuat. terutama tentang wedding. tapi untuk tajuk ini, aku hendak membayangkan kononnya aku ada duit berkepuk dalam bank, bawah tilam, bawah katil, dalam almari, ececeh, so dapat bayangkan tak betapa kayanya aku (bukan nama sebenar) dalam dream wedding ini.

kalau aku kaya, aku mahu :

PELAMIN
pelamin nikah dan sanding dari Nas Great Idea atau Flora ETC.

pelamin sanding

pelamin nikah

BAJU

Baju Nikah dari Rizalman

Baju Sanding dari Man Kajang

MEKAP

the one and only TIAR ZAINAL untuk majlis sanding



SUE CANTIK untuk majlis nikah.

JURUGAMBAR
my all time fav, DANIEL ZAIN


semua hasil tangan Daniel Zain membuatkan aku mencair.aku suka keaslian dan kecantikkan setiap sudut yang dihasilkan dia.sungguh tersendiri dan natural.tanpa editing over.

HANTARAN


dari ARMA WEDDING COUTURE


KEK

setinggi ini,sampai aku rasa macam bangunan 2 tingkat,kekeke.


BUNGA TANGAN

seperti ini.

oh lupa,mahu pakai ini ketika malam berinai.jahitan manik,material original dari india.huhu.
legha

tak pastu kenapa,sukakan design inai seperti ini.tapi dah terlambat buat aku,huhu.

jangan salah faham, tajuk entri ini pun namanya your wedding dream.maka ini semua dream aku je. dan aku memang melting if ada orang buat wedding yang menggunakan nama-nama besar seperti yang aku senaraikan. kiranya mata aku buntang ajelah, menengok keindahan wedding mereka, of coz la kan.

til then,
tata.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...