nuffnangku

Saturday, August 13, 2011

Day 4 – Your favorite photograph of your best friend

salam.
hari ni gigih cuba kejar cabaran berblogging selama 30 hari yang saya dah tertinggal banyak tu.
huhu.
bukan salah saya.salah blogspot ni.
suka sangat jadi error.
rasanya blogspot saya sorang je jadi macam ni.
abaikan lah.malas nak fikir.

ini gambar saya dan bestfriend yang sangat saya suka(antaranya)
aksi spontan.lihat pakaian kami.
macam orang dah nak tidur aje kan.
dirakam guna kamera handphone kalau tak silap.
dan mendapat pujian paling terbanyak di MYSPACE dulu.
sigh.rindu myspace.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...