nuffnangku

Monday, August 15, 2011

berbuka puasa bersama.makan sampai pengsan.

alkisahnya minggu lepas,08 Aug 2011,aku plan berbuka puasa dengan 2 bestfriend aku ni.
tempat yang menjadi pilihan adalah TGI Friday Wangsa Walk.
reoason,sebab taknak bersesak dengan manusia yang memang suka memenuhi segenap ruang yang ada kalau di shopping-shopping complex terkemuka ni.

ini makanan yang kami pesan.


afood

dari atas:
Southwest Mac & Cheese,RM24.90

tengah :
Blackened Chicken Alfredo,RM24.90

bawah :
Grilled Lamb,RM30.90

masa sebelum berbuka,tengok gambar makanan ni dalam menu,macam sikit je.siap rasa macam tak cukup.biasalah,nafsu makan,booo.tapi bila makanan ni semua dah sampai,sendiri mahu ingatlah.MasyaAllah,kami semua makan sampai dah tak boleh hendak makan.perut penuh.portion masih tinggal half lagi.sigh.masing-masing mencari kekuatan untuk menghabiskannya.tapi memang tak sanggup.so,untuk mereka yang memang suka makan banyak-banyak,as usual,TGIF is worth for your money.

air kami
ini pula air yang dipesan oleh kami.

sebelum itu,untuk berbuka puasa,pihak TGI Friday menyediakan salad dan sup secara buffet free untuk pelanggan.
dan Masyaallah ini juga sangat lazat.

asaladnsoup
sup dan salad.

dan seperti biasa,kalau gathering macma ini,mestilah saya bawa bersama kamera kesayangan.
dan akan adalah aksi berposing sakan.

azainwani
ini aksi terlampau.jangan tiru.

amenwani
aksi terlarang.juga jangan tiru.

DSC_0042-1
salad.

the last one to die for,
aicecream
Sundae Friday,RM13.90
serius,memang tak tipu,sangat sedap.kami sharing bertiga sebab dah tak larat hendak makan seorang satu.
aiskrim perisa vanila,ada krim,ada caramel,choc dan memang gila lah,sampai hari ni tetap terliur bila tengok gambar-gambar ini.sabarlah.nanti esok lusa,jengahlah lagi TGI Friday ,hanya untuk mendapatkan ini.*melting*

aprosesbahamaiskrim
sebelum.semasa.dan selepas.

sedap.
ok,bye.

3 comments:

  1. omg.masa scroll gmbr mknn yg atas2 i okay lg sbb dh melantak b4 puasa aritu.sekali tgk sundae friday i was like "sinful abis masuk blog vee hahaha!"

    terus rasa nk nk nk! :D

    ReplyDelete
  2. misz sheyla : hehehehe,gelak jahat.saya x sengaja (T___T).hehe

    lisa :hahahaah.as usual,lisa mmg comel.sedapkn sundae friday ni...serius la...sy pun ttp tliur stiapkali tgok pic yg d ambil sdiri.hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...