nuffnangku

Tuesday, June 21, 2011

untuk seorang isteri.

salam semua.
hai,saya terjumpa ini di youtube.sayu je rasa hati.apa perasaan anda?terutama bakal isteri dan isteri-isteri sekalian?orang kata sedangkan lidah lagi tergigit,nikan pula suami isteri kan.kadang-kadang kita mahu A,suami mahu B.kadang-kadang kita ke utara,suami ke selatan,apa-apapun sebagai isteri,sedarilah dan hiduplah seadanya dengan apa yang mampu suami mampu sediakan dan lengkapilah dengan apa yang ada dengan sebaiknya.

video ini peringatan buat diri saya sendiri dan juga semua yang bergelar seorang isteri.



susah senang.
ketawa berduka.
biarlah bersama,kan.
isteri adalah pendamping suami.
kan.

hai isteri sekalian,tercuit tak hati anda lihat video ini?saya percaya suami anda,anda dan anda adalah yang terbaik.kan?mudah-mudahan,InsyaAllah

//credit pada si empunya video yg sebenar.saya sekadar meminjamnya untuk dikongsikan bersama

4 comments:

  1. terlalu menyentuh hati <3
    thanks dear. sama2 kongsi.

    ReplyDelete
  2. setujuuuuuu hehe..suke tgk cite UP nie..n sedih tgk gk hehehe

    ReplyDelete
  3. memang pon..selalu rase macam tak ade persamaan..tapi..amik positif side..hidup saling melengkapi..:)

    ReplyDelete
  4. wo_ai_nee :hehe,sharing iscaring.hehehe.sbg peringatan kite bsama y bru bjinak2 dlm dunia isteri.hehe

    uya :kan...sedih n sayu je

    aty:tula...psamaan tu akan buat life boring sket.so bl saling melengkapi,baru meriah :)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...