nuffnangku

Monday, June 20, 2011

review wedding : my bertandang pengapit.special entry for both of you-Hafis Dan Zira

Hi bride to be.
happy monday.setiapkali isnin,memang saya tak suka.tapi kalau isnin cuti,memang heaven lah kan.betul tak?eh,perasan tak i macam dah lama kahwin,tapi kenapa baru nak hegeh-hegeh review pasal reception sebelah husband i plak kan?ok,macam ni,saya nikah 25 mac,itu tarikh yang selesa buat family i sebab side saya tidak ada wedding lain pada tarikh tersebut.dan family sebelah husben pula,tarikh sepanjang mac fully booking by sepupu dan sedara mara dia.so famili dia selesa buat majlis bertandang pada bulan jun.for me,tak ada apa yang hendak diherankan.ada juga yang kata,jarang orang buat majlis bertandang jarak jauh sangat dengan majlis sanding.ada banyak yang positif bila majlis jarak-jarak ni.ok,lupakan tentang itu.

sekarang,hendak review pasal my pengapit for this majlis bertandang
//

at first,ada bermacam masalah.masa tu hanya zira dan ajie je yang confirm datang ke pahang(majlis bertandang).yang lain-lain ada pelbagai masalah.masa tu memang sedih tapi bila fikir,diorang bukan sengaja taknak datang,tapi ada hal-hal yang tak dapat di elakkan.so fikir positif aje dan mengharapkan semuanya selesai dengan sempurna memandangkan ini lah wedding terakhir ku,terakhir kali aku bersanding.terakhir kali dipanggil pengantin,terakhir kali menghadap meja beradap dan potong kek kahwin.uwaaa!its over!

sobs.sobs.sobs.

tapi akhirnya.semuanya dipermudahkan.semua teman-teman last minutes,dapat datang!termasuklah encik pengapit husben ni.

wedding-pengapitlelaki
inilah pengapit saya
En.Shahrul Hafiz
Cik Zira

wedding-pengapitlelaki
en.hafiz
dua kali menjadi pengapit husben sebab dia di antara bestfriendz husben.seorang yang ala-ala tok ketua(kehkehkeh) tapi tidak berkira.bila kita perlukan pertolongan,memang dia akan tolong.susah hendak cari kawan seperti dia.sering dijadi teman berbalah sebab dia memang ala-ala ketua.hahaha.


wedding-pengapitperempuan
cik zira
juga dua kali menjadi pengapit saya.dan dia seorang yang ringan tulang dan rajin.juga tidak berkira,matang,saya bertuah ada pengapit macam dia.bila dia ada,saya selesa dan yakin sebab saya tahu berilah apa sahaja tugas pada nya,confirm akan jadi sempurna.


untuk hafiz dan zira
saya bertuah dikurniakan sahabat seperti anda berdua.susah payah korang memang takkan dilupakan sampai mati.thanx zira sebab dalam ko letih-letih sampai pekan awal pagi,tapi masih sanggup bangun awal teman aku pergi mekap di kuantan yang maha jauh tuh.dan of coz apis juga.





scheduled entry

3 comments:

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...