nuffnangku

Saturday, June 18, 2011

Kad Kahwin

Kad Kahwin untuk Majlis Menyambut Menantu / Bertandang.


DSC_0776-1

Majlis bertandang di buat beberapa bulan selepas resepsi atas sebab sepanjang bulan mac, famili belah pihak lelaki tiada tarikh yang free. Sepanjang bulan tersebut ada wedding di kalangan ahli keluarga mereka. Juga April dan Mei pun lebih kurang begitu.

So, kena lah tempah kad asing-asing dari majlis resepsi.

Kalau hendak lihat kad untuk majlis resepsi, refer link ini : review wedding: kad kahwin.utusan dari raja dan ratu.

Seperti di beritahu sebelum-sebelum ini, saya memang suka sesuatu yang simple dan nice. Tak sarat, tak serabut. So kad majlis bertandang ni pun lebih kurang dengan kad majlis bersanding. Beza cuma pada saiznya sahaja dan riben. Serta tulisan nama di depan.

Riben itu saya tampal sendiri. Jenuh juga hendak menyiapkannya :)


DSC_0773-1

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...