nuffnangku

Monday, May 2, 2011

THOR.

Thor.mula-mula memang tak tahu cerita apa tu.
aku bukan pengemar komik.
tapi kalau komik yang dah di adaptasi ke filem atau wataknya dilakonkan manusia-yes,aku suka.
sebab aku tak suka baca komik.
macam komik Pedang Setiawan.
hendak kumpul komik setiap selang seminggu,sampai entah bila akan berakhir,memang tak sanggup.

alasan pergi tengok Thor?
hari itu,ada tunjuk sekali imbas tentang cerita ni,iklan kot.
tengok lelaki ni,aduh,handsomenya.
apalagi,cerita best ke tak,belakang kira.haha.



cerita ni menarik.
overall,4 bintang.
kurang 1 bintang,sebab aku rasa boleh diperbaiki lagi dari segi grafik supaya nampak lebih real.
Jane,memang cantik.
Thor,tak payah cakap,sengih sikit pun dah buat hati aku melt...macam apa ntah.
hahahaha




4 bintang bukan semata-mata dia hensem.
tapi sebab jalan ceritanya.
aku suka.
orang lain tak suka tak apa,janji aku puas cuci mata.
eiyyuuwww.
hahahahaha

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...