nuffnangku

Sunday, April 17, 2011

review wedding : warna tema sanding

warna tema sanding.
ada yang kata warna tema kami sama dengan warna tema mereka.
oklah tu.kebetulan.bukan mahu meniru tapi dalam dunia ni pun bukan ada 1 million warna.
kan?
ulang alik,matching sana sini,akan 'terpilih' warna yang kebetulan.
bagi saya,tiada isu ditiru atau meniru di sini.
saya pun bukan mahukan kelainan.
tidak gigih mahu jadi trendsetter.
saya pilih kombinasi ini sebab saya punyai alasan saya yang tersendiri.


merah ,putih dan silver.
kenapa kombinasi  warna-warna itu?
sebab saya suka warna merah.
bestfriendz saya suka warna merah juga.ececeh.saja je padahal tak ada kena-mengena pun.

putih itu my all fav.time colour.tapi tak mahu pakai putih lagi sebab nikah sudah berwarna putih.
lagipun tak rela menyatu dengan pelamin.
husband saya mahu warna silver.
jadi ada percanggahan di situ.
dia tak mahu memakai baju warna merah.
sebab warna kulit kami tidak cerah,maka akan jadi janggal di situ.
silver pilihan terbaik plus designer juga setuju.
maka,itu lah warna tema sanding kami.
Merah.Putih.Silver.




Merah-warna yang mendominasi majlis

putih-dicampur dgn merah secara minimal untuk elakkan segalanya jadi merah secara keterlaluan :P
silver-warna milik raja dan ratu sehari itu aje.tiada apa-apa atau orang lain yang pakai warna itu semasa hari bersanding kami itu.
maksud saya,pengapit dan bridemaids.warna silver pada hari itu adalah hak mutlak kami,ececeh.



tema sanding-1

1 comment:

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...