nuffnangku

Thursday, April 21, 2011

review wedding : pengapit dan dayang nikah.

Pengapit Nikah Kami.
My Maid Of Honor.His Best Man.

Maid Of Honor : Pengapit Pengantin Perempuan
BestMan : Pengapit Pengantin Lelaki

hajat di hati mahu orang yang saya panggil 'sahabat' ada dalam setiap album perkahwinan saya.album yang akan disimpan dan ulang tayang sampai ke cucu-cicit saya nanti.bila cucu saya tengok gambar ini dan tunjuk

'ini siapa,nek?'
'ini kawan baik nenek.'

mungkin jasad telah tiada suatu hari nanti,tapi kenangan dan ingatan akan tetap berkekalan.untuk majlis bersanding,memang awal-awal lagi saya mahukan dua gadis itu untuk menjadi pengapit saya.dan mereka memang telah pun menjadi pengapit saya pada hari tersebut.nanti saya review dalam episod-pengapit dan dayang sanding pula ye.ececeh,siap ada episod.poyo lah kan.cuma untuk nikah,terlalu banyak 'drama' bila ada yang diminta untuk jadi pengapit.untuk hari yang penting bagi saya itupun terlalu banyak alasan hendak dikuarkan,macam-macam.ok,never mind.kawan susah memang payah hendak dicari.kawan time bergembira,berlambak.

kalau teringat sampai sekarang,memang terkilan.
tapi tak mengapa,simpan aje dalam hati.

Pengapit Nikah Pengantin Perempuan :
syukur alhamdulilah.walaupun macam bidan terjun,Diela sudi jadi pengapit TANPA banyak alasan.

DSC_0042-1

Dayang-Dayang:
DSC_0057-1
mereka semua cantik,kan?

196744_113634712050722_100002125814939_123389_4397213_n
my lovely bridemaids.

Pengapit Nikah Pengantin Lelaki :
Arif(berbaju Ungu) juga terima tugas ini dengan rela,hik3
215394_211594568866885_126593147367028_874732_5746100_n

Panglima :
hehe,kenapa panglima?mungkin dayang lawannya panglima,kan?
207814_211594925533516_126593147367028_874748_983222_n
kusyuknya 3 panglima ini

DSC_0322-1
mereka memang smart dan hensem bila berbaju melayu,kan?

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...