nuffnangku

Tuesday, March 29, 2011

saya sudah bergelar isteri . alhamdulilah .

195938_113634555384071_100002125814939_123387_1668239_n-1

salam.
25 mac 2011 . saya sudah selamat menjadi seorang isteri kepada seorang suami.rasa macam tak percaya dan sampai sekarang masih belum percaya (+___+').doakan kebahagiaan rumahtangga ini sampai akhir hayat ye.Amin.



perlukah saya buat review pasal wedding saya?
tapi perlu di ingatkan,wedding saya sangat simple.but i love it...
paling suka VEIL D.I.Y saya.sapa mahu saya buat review?sila beritahu saya ye..

9 comments:

  1. tahniah kak~moga kekal ke akhir hayat!nanti leh share info..btw~bj n VEIL chantek~cmne nak wat??hehe

    ReplyDelete
  2. waaaahhh congrats!!! please buat review! please!

    ReplyDelete
  3. percayala babe..haha tapi even i pun xpercaya jugak lg ;)

    ReplyDelete
  4. congratz dear..!! chantek okkee.. :D wat review byk2 kay..

    meow~
    http://reneemeowwedding.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. congratz dear...u look so sweet... =)

    ReplyDelete
  6. leeya:thnx leeya.muaahhh..cmne nk buat?nnti akak upload pic n caranya ok..baju tu sy tempah ler.hik3

    noble:heheheeh..nnti kite review taw

    choclairissa : kan?mmg susah la nk pcaya.ahaks..

    renee: thnx dear..hhehehe

    ReplyDelete
  7. congrats babe.
    i want the DIY veil review :)

    ReplyDelete
  8. tahniah beb...

    sorry xdapat hadir atas sebab2 yang tidak dapat dielakkan

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...