nuffnangku

Wednesday, March 16, 2011

majlis akad nikah Faizatul Hidayu.baju akad nikah grey silver memang cantik.

akad nikah berlangsung dengan tenang selepas solat jumaat pada 11 Mac 2011 yang lepas.dengan dua kali lafaz,Atul sah menjadi isteri Safri pada pukul 3.46 petang.teringat masa sebelum majlis berlangsung,Atul cuak sangat sebab takut kena soal ditambah pula dengan nerves.saya dan fariza berada di samping dia sepanjang masa majlis berlangsung.majlis yang simple dan ringkas tapi meriah.warna grey silver memang mampu membuatkan pengantin perempuan kelihatan cantik dan jelita.manakal pengantin lelaki pula nampak smart dan hensem :)


mari layan gambar-gambar pengantin sebelum akad nikah dijalankan.nerves giler dia ok.i pun ikut nerves sama.
DSC_0102-1
pic kesukaan saya.jelita sangat ok.

DSC_0086-1
mekap yang kemas

DSC_0100-1

DSC_0105-1

DSC_0106-1

DSC_0110-1
lihat tangan pengantin,nampak sangat sedang berdebar-kan?


DSC_0140-1
faizatul dalam debaran.

DSC_0155-1

DSC_0166-1

part yang menyeramkan,hahaha.tidaklah.seram sikit je.ingatkan kena soal apa-apa macam wedding Fariza hari itu.tapi nasib baik pengantin perempuan tak kena soal.harap-harap masa saya nanti,tak kena soal juga sebab saya kalau nerves,satu benda pun memang tak boleh ingat.

ketika akad nikah sedang dijalankan...
DSC_0177-1
tangan saya dalam gengaman si pengantin,hehehe..

selesai.selamat menjadi seorang isteri kepada suami yang dicintainya.
DSC_0186-1
penyerahan mas kahwin.

DSC_0189-1
ciuman tanda taat setia dan penghormatan buat si suami

DSC_0197-1
sarung cincin

DSC_0201-1
ciuman kasih dari seorang suami untuk isteri tercinta

DSC_0242-1
pengapit a.k.a pari-pari.hahaha.seorang B2B,seorang lagi wifey orang.hahahaha.

DSC_0255-1
selepas selesai,duduk bersanding di pelamin.

untuk faizatul,
semoga bahagia hingga ke anak cucu.
semoga sabar dan tabah mengharungi dugaan berumahtangga.
jangan berumahtangga di tepian pantai,nanti tsunami datang menghanyutkan semua.
berumahlah di tempat yang tenang agar kerukunan rumahtangga dapat dipelihara.
jadilah isteri yang taat pada suami tapi jangan lupakan aku.
agak terharu bila nampak gambar masa kita Form 6 masih kau pamer dalam frame.

1 comment:

  1. cantik nyer yang akt atas tudung kepale tu...!!!

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...