nuffnangku

Sunday, February 20, 2011

review majlis Fariza Dan Hasnal : pelamin

mesti ramai juga yang tertanya-tanya pelamin nikah dan sanding Fariza Gadis Melayu ini dari butik mana kan?terutama Bride To Be Melaka yang sedang bz membuat survey ni kan.Pelamin untuk kedua-dua majlis adalah dari Sayang Creations.very well-known butik di Melaka sebab hasilnya memang tidak mengecewakan.Pelamin-pelamin sedia ada juga up-to-date,no kerawang-kerawang yang ehem itu.paling best-bawa je contoh dari majalah,dan mereka BOLEH menunaikan impian anda.baju-baju mereka juga tidak mengecewakan.berpengalaman luas dan paling best-harga reasonable.serius.

berminat?
ini contact numbernya :
016 662 5111 (kak Ani)



PELAMIN NIKAH
DSC_0053


PELAMIN SANDING
DSC_0038

selalu juga dengar bad review tentang mereka,so far sepanjang Fariza berurusan dengan mereka,Alhamdulilah,semuanya tidak lah seperti yang khabarkan.saya juga pernah survey di sini,dan mereka ini ok jer.so,untuk yang berminat,apa tunggu lagi..hehehehe.all the best,love...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...