nuffnangku

Monday, January 10, 2011

Ujian HIV . tempat untuk buat ujian HIV sekitar KL .

Hai pembaca sekalian terutamanya bride to be area KL sekalian,
untuk sesiapa yang masih blur dan masih mencari klinik untuk menjalankan  ujian HIV,saya senaraikan beberapa klinik kesihatan area KL yang menjalankan ujian ini.

masa untuk menjalankan ujian ini adalah:
1) Isnin hingga Jumaat
Masa:2.00 petang-4.30 petang

2) Jumaat
Masa:2.45 petang-4.30 petang

untuk makluman,hanya hari bekerja sahaja ujian ini dijalankan.jadi,janganlah berangan nak datang ambil ujian ini pada weekend(hehehe,saya lah tu,sebab sayang cuti).sebelum datang,sila call untuk buat appointment dulu sebab takut slot da penuh.dan akan ada sesi kaunseling sebelum darah diambil.ngeegegege.saya banyak kerenah sebelum darah di ambil sebab saya takut sakit.hahaha.

-Klinik Kesihatan Cheras(Menara PGRM,Tower 2,tingkat 9)
0392839020
staff ok,layanan pun baik.

-Jabatan Kesihatan DBKL
(hanya pada hari rabu sahaja)
KM4,Jalan Cheras,Kuala Lumpur
0392845166

-Klinik Kesihatan Kuala Lumpur
Hospital Kuala lumpur
0326155752

-Klinik Kesihatan Putrajaya
No.1,Jalan Presint 9E,Putrajaya
0388883057

-Poliklinik Komuniti Tanglin
Jalan Cenderasari,KL
0326983311

-Klinik Kesihatan Batu
Batu 4 1/2 Jalan Ipoh,Kuala Lumpur
0362573355

-Klinik Kesihatan Petaling Bahagia
Batu 6,Jalan Puchong,KL
0377829355

-Klinik Kesihatan Dato' Keramat
Jalan Jelatek,Dato' Keramat
0342573333

-Klinik Kesihatan Pantai Bangsar
Blok C,wisma Goshen,Plaza Pantai,Off Jalan Pantai baru
0322881071

-Klinik Kesihatan sungai Besi
0340427557

6 comments:

  1. salam nk tnye kl kte nk amk ujian hiv tu kn..kna amk borng dlu kat jawi ke??:)

    ReplyDelete
  2. salam dear...x perlu....pegi je dulu buat ujian hiv tu...nnti die akan bg result..then result tu bru submit ngn borg nikah tu..

    ReplyDelete
  3. tapi kena pergi kursus pra perkahwinan dulu ke xpayah???

    ReplyDelete
  4. sila ambil borang nikah dahulu sebelom ge hiv test.dala borang nikah kena ada tanda tangan pegawai kesihatan

    ReplyDelete
  5. klo cm askar??? borang nikah yg ust kem bg ke nk borang nikah jawi jgk...???

    ReplyDelete
  6. Salam, ada tak kenalan atau kawan yang nak buat ujian HIV secara discreet? Saya boleh tolong supply HIV home test kit untuk buat ujian sendiri di rumah. Prosedur mudah dan result dapat dalam 5 minit. Test kit yang sama digunakan di klinik/test labs. Penghantaran percuma dalam Malaysia. Untuk order sila taip TESTKIT dan sms/whatsapp ke 0138573416. Harap dapat membantu, terima kasih.

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...